TriTour Pont de Suert

El Triatló més important del Pirineu.
Amb més de 10 anys d’experiència, el Triatló del Pont de Suert ha estat escenari en numeres ocasions de campionats que han decidit el millor triatleta català o el millor Club. Comptant cada any amb una participació propera als 500 participants, des de l’any 2018 amb dues distàncies per a tot tipus de triatletes.
Natació al bell Pantà d’Escales, bicicleta a la Vall de Boí i circuit de cursa a peu envoltant l’important riu Noguera Ribagorçana.

Sens dubte, el triatló amb els circuits més espectaculars.

Descarrega’t el programa!
Descarrega’t el reglament!

Inscripcions

Vols saber on allotjar-te?

TriTour Pont de Suert

Videos TriTour Pont de Suert

Patrocinadors

Organitzadors

WeFeel events és una empresa especialitzada en organitzar esdeveniments esportius propis i de tercers. S’encarrega de tot el necessari abans, durant i després de l’esdeveniment garantitzat optimitzar al màxim els recursos i donar-los a conèixer.

El Pont de Suert és una localitat que es troba a poca distància de la frontera administrativa amb l’Aragó, així com de la frontera lingüística del català amb l’aranès (occità). Té aproximadament 2.500 habitants, és a 848 m. d’alçada i és la capital de comarca més petita (2570 habitants) de Catalunya després de Sort (2382 habitants). El riu que hi passa és el Noguera Ribagorçana. Està situada en una vall entre el Pirineu axial i les serres interiors.

Vols contactar-nos?

Contacta’ns i explica’ns el que necessites i en breu et donem resposta!